ShSKUK: 158 pacientë në trajtim nga Covid-19
Shëndetësi

ShSKUK: 158 pacientë në trajtim nga Covid-19

Në Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës në trajtim janë 117 pacientë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 36 të tjerë post-Covid-19.

ShSKUK ka njoftuar se me oksigjeno-terapi janë 82 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë 4 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme: 

Klinika Infektive, 51 pacientë 

Klinika e Pulmologjisë, 32 pacientë post-covid

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 4 pacientë 

Klinika e Pediatrisë, 5 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 12 pacientë

Spitali i Prizrenit, 7 pacientë

Spitali i Pejës, 8 pacientë 

Spitali i Gjakovës, 15 pacientë

Spitalit Mitrovicës, 9 pacientë

Spitali i Ferizajt, 5 pacientë

Spitali i Gjilanit, 5 pacientë