Twitter njofton se tani mund të kërkoni bisedat specifike
Tech

Twitter njofton se tani mund të kërkoni bisedat specifike

Twitter njoftoi të mërkurën se funksioni i tij i kërkimit në DM do të marrë një përmirësim të madh – tani mund të përdoret për kërkimin e mesazheve specifike në bisedat tuaja.

Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, më herët mund ta përdornit vetëm për të kërkuar emrat e njerëzve ose emrat e bisedave në grup, por tani nëse doni të gjeni një bisedë të caktuar me një mik për një faktor të caktuar, thjesht mund ta shkruani atë në shiritin e kërkimit.

Natyrisht, kërkimi për emrat e personave, ose të emrave të bisedave funksionon ende.

“Ne e dimë që keni pritur për opsionin për të kërkuar DM-të tuaja”, thuhet në postim.

“Tani mund të përdorni shiritin e kërkimit në inbox-in tuaj për të gjetur mesazhe specifike duke përdorur fjalë kyçe dhe emra”. /Telegrafi/


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa