Facebook “futet në luftë” me TikTok
Tech

Facebook “futet në luftë” me TikTok

Shefi ekzekutiv i një firme konsulence politike i është përgjigjur një raporti që pretendon se Meta ka paguar kompaninë e tij për të “minuar” rolin e TikTok.

E-mailet e brendshme, me sa duket që janë parë nga Washington Post, sugjeronin se “fushata e fitores” së synuar synonte të tregonte TikTok “si një rrezik për fëmijët amerikanë”.

Zac Moffatt shkroi në Twitter se raporti i Post-it e karakterizoi gabim punën e tyre dhe “pikat kyçe janë thjesht të rreme”.

Reagim i tij vjen derisa Meta, pronari i Facebook, Instagram dhe platformave të tjera të mediave sociale, thuhet se po paguante një firmë konsulente të njohur për të krijuar mosbesim publik rreth TikTok.


MË SHUME NGA Tech