DJI M30 DRON
Tech

DJI M30 DRON

DJI ka prezantuar gjeneratën e ardhshme të zgjidhjeve të ndërmarrjeve.

Në një ngjarje të lançimit , industria e dronëve u prezantua me një dron të ri nga DJI dhe një grup produktesh të reja të ndërmarrjes: Matrice 30 Enterprise, së bashku me DJI Dock për operacione në distancë, një kontrollues të ri RC dhe sensorin e ri Zenmuse H20N , duke i dhënë “vizion yjeve” dronit DJI M300 RTK.

DJI i quan produktet e reja "një zgjidhje gjithëpërfshirëse për operatorët profesionistë të dronëve" duke kombinuar një avion të sofistikuar, të avancuar me një "sistem të menaxhimit të flotës plotësisht në distancë dhe një stacion autonom dokimi dhe rimbushjeje".

Kjo zgjidhje e integruar zhbllokon funksionalitet të ri të fuqishëm për përdoruesit e dronëve të Enterprise si agjencitë e sigurisë publike, inspektorët e infrastrukturës dhe operatorët e energjisë, duke i lejuar ata të ndërtojnë operacione të gjeneratës së ardhshme që më në fund zhbllokojnë potencialin e plotë të teknologjisë transformuese të DJI. /E.Shallci


MË SHUME NGA Tech