Play Station njoftoi ndryshime të mëdha
Tech

Play Station njoftoi ndryshime të mëdha

Sony ka njoftuar një numër ndryshimesh që do të jenë të disponueshme për përdoruesit këtë qershor si pjesë e shërbimit të abonimit në PlayStation Plus.

Abonimi do të zgjerohet me dy kategori shtesë dhe do të ketë gjithsej tre nivele anëtarësimi krahas ofertës aktuale.

“Fokusi ynë është në ofrimin e përmbajtjes me cilësi të lartë, të përzgjedhur me një portofol të larmishëm lojërash”, shkruan ata në faqen zyrtare të internetit.

PlayStation Plus Essential do të kushtojë 9 euro në muaj dhe ky shërbim do të ofrojë të njëjtat përfitime që gëzojnë anëtarët e PlayStation Plus sot, si p.sh.

Dy lojëra për të shkarkuar në muaj
Zbritje ekskluzive
Qasje në internet me shumë lojtarë
Çmimet mbeten të pandryshuara

Kur të lansohet shërbimi i ri PlayStation Plus, PlayStation Now do të kalojë në ofertën e re të PlayStation Plus dhe nuk do të jetë më i disponueshëm si shërbim i pavarur.

Përdoruesit e PlayStation Tani do të kalojnë në PlayStation Plus Premium pa rritur tarifën e tyre aktuale të abonimit.


MË SHUME NGA Tech