Imunizimi i popullatës shënon rënie, shkak Covid-19
Venera Xhoxhaj/RTK
Shëndetësi

Imunizimi i popullatës shënon rënie, shkak Covid-19

"Nga 95 sa ishte në vitin 2019 tash mbulueshmëria e qytetarëve është në rreth 90 % derisa më dobët mbeten komunitetet", kështu u tha në javën evropiane të imunizimit me temën "Jetë e gjatë për të gjithë".

E me qëllim përforcimin e rëndësisë së çasjes së barabartë dhe të zgjeruar ndaj vaksinave sot janë duke u realizuar aktivitete në javën evropiane të imunizimit me temën "Jetë e gjatë për të gjithë".


MË SHUME NGA Shëndetësi