Ministri Latifi raporton rreth zhvillimeve të fundit në shëndetësi
Foto Arkiv/ RTKlive
Shëndetësi

Ministri Latifi raporton rreth zhvillimeve të fundit në shëndetësi

RTKlive

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale sot do të mbajë mbledhje.

Në këtë mbledhje do të ketë raportim të ministrit të Ministrisë së Shëndetësisë Rifat Latifi, për aktivitetet e menaxhimit në sektorin e shëndetësisë dhe aktualitetet e zhvillimeve të fundit në shëndetësinë e vendit.


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa