9300 raste aktive me COVID-19
Rtklive
Shëndetësi

9300 raste aktive me COVID-19

RTKlive

Aktualisht janë 9 mijë e 300 raste aktive me COVID-19.

Të dhënat e fundit treguan për 978 raste te reja, dhe për tre të vdekur nga koronavirusi.

Janë shëruar 1 mijë e 83 qytetarë. 


MË SHUME NGA Shëndetësi