Drejtori I SHSKUK - s, Valbon Krasniqi nuk është shkarkuar
Shëndetësi

Drejtori I SHSKUK - s, Valbon Krasniqi nuk është shkarkuar

Bordi Drejtues- ShSKUK njofton se në mbledhjen e datës 27 korrik 2022, ka shqyrtuar raportin final të Zyrës Kombëtare të Auditimit për SHSKUK, si dhe pika të tjera të përcaktuara më parë me rendin e ditës.

Shqyrtimi përmbajtjes së raportit të auditimit do të vazhdojë në mbledhjen e radhës të Bordi Drejtues, thuhet në njoftim.


APR
Romay Lift