92 pacientë po trajtohen nga Covid-19 nëpër klinika e spitale
Shëndetësi

92 pacientë po trajtohen nga Covid-19 nëpër klinika e spitale

Bazuar në raportet e datës 28 korrik nga klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme në Kosovë, janë gjithsej 92 pacientë në trajtim mjekësor nga Covid-19.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 30 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 8 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 8 pacientë

Klinika e Neonatologjisë, 3 foshnje

Spitali i Gjakovës,13 pacientë

Spitali i Pejës, 13 pacientë

Spitali i Gjilanit, 9 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 5 pacientë


MË SHUME NGA Shëndetësi