​Një i vdekur dhe 1.155 raste të reja me koronavirus në Kosovë
Shëndetësi

​Një i vdekur dhe 1.155 raste të reja me koronavirus në Kosovë

RTKlive

Ministria e shëndetësisë ka konfirmuar se gjatë 24 orëve një person ka vdekur si pasojë e infektimit me koronavirus, ndërkaq janë konfirmuar 1.155 raste të reja të enjten në Kosovë.

Ndërkohë, raportoi për 1.850 të shëruar. Aktualisht në vend janë 9.592 raste aktive.


APR