WhatsApp sjell disa risi
Rtklive
Tech

WhatsApp sjell disa risi

/rtsh.al/

Ndryshime të reja vijnë për përdoruesit e WhatsApp. Disa veçori të reja i janë shtuar aplikacionit.

Përdoruesit e WhatsApp do të mund të largohen nga grupet pa e ditur pjesëtarët e tjerë të grupit. Kur njerëzit në WhatsApp largohen nga bisedat në grup aktualisht, i gjithë biseda merr një njoftim se ata janë larguar, duke tërhequr potencialisht vëmendjen e padëshiruar. Kompania thotë se tani vetëm administratorët do të marrin një njoftim. Po ashtu, përdoruesit e aplikacionit do zgjedhin vetë se kush dëshiron t'i shohë 'online'.

Aplikacioni transmeton gjithashtu te të gjitha kontaktet e një përdoruesi kur ata janë në linjë dhe e kanë aplikacionin të hapur, diçka që përdoruesit do të mund të zgjedhin ta ndajnë. Këto ndryshime do t'i lejojnë njerëzit të kontrollojnë se kush mund të shohë kur janë në linjë dhe të parandalojnë pamjet e ekranit të fshirjes automatike të mesazheve "Shiko një herë". Disa e panë këtë lëvizje si një veçori tjetër që WhatsApp kopjoi nga Snapchat pas prezantimit të statuseve në 2017.

Në postimin e tij duke njoftuar përditësimet e reja të WhatsApp, Zuckerberg shkroi: "Ne do të vazhdojmë të ndërtojmë mënyra të reja për të mbrojtur mesazhet tuaja dhe për t'i mbajtur ato private dhe të sigurta si bisedat ballë për ballë".

 


MË SHUME NGA Tech