62 pacientë po trajtohen në klinika e spitale për Covid në Kosovë
Rtklive
Foto: RTKlive
Shëndetësi

62 pacientë po trajtohen në klinika e spitale për Covid në Kosovë

RTKlive

Shërbimi Spitalor, Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se duke u bazuar në raportet e datës 12 gusht 2022 në ShSKUK janë të spitalizuar 62 pacientë me Covid-19.

Ata janë të hospitalizuar në klinika dhe spitale të përgjithshme.

Raporti i datës 12 gusht 2022, sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 25 pacientë + 1 në Mjekim Intensiv me oksigjeno-terapi

Klinika e Pediatrisë, 2 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 2 pacientë

Klinika e Neonatologjisë, 1 foshnje

Mjekim Intensiv Qendror, 2 raste

Spitali i Gjakovës, 11 pacientë

Spitali i Prizrenit, 4 pacientë

Spitali i Pejës, 11 pacientë

Spitali i Gjilanit, 3 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 1 pacient


MË SHUME NGA Shëndetësi