​274 raste të reja me Covid-19
Rtklive
Shëndetësi

​274 raste të reja me Covid-19

RTKlive

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë kryer 883 testime prej të cilave 274 persona kanë rezultuar pozitiv me Covid-19.

Sipas raportit të fundit, asnjë person nuk ka vdekur dhe 616 janë shëruar.

Raste aktive janë 5.650, kurse të vaksinuar gjatë 24 orëve të fundit nuk ka.

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "SHENDETESISE የንአ COVID-19 Doza Prva doza/ First dose 904.018 15. 08. 2022 Doza 2 Druga doza/ Second dose 824.324 Doza 3 Treća doza/ Third dose 104.827 Testime 4orët fundit Testirani poslednja24 Tested 24hr 883 Doza 4 etrvadoza Fourth dose 1.601 Raste pozitive cases 274 % 31.03% pozitivitetit pozitivnihtestov Numri totali dozave tẻ sheruar Izlečeni/ Recovered 616 number COVID-19 1.834.964 Vdekje Umrli/ Deaths Raste aktive slučajevi Active cases 5.650 Të vaksinuar brenda Vakcinisani Sre Vaccinatec Within hours"


MË SHUME NGA Shëndetësi