Një i vdekur dhe 21 raste të reja me Covid-19
Foto: RTKlive
Shëndetësi

Një i vdekur dhe 21 raste të reja me Covid-19

K. Kasumi/ RTKlive

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se në 24 orët e fundit janë konfirmuar 21 persona pozitiv me Covid-19.

MSh njoftoi se 88 persona vlerësohet se janë shëruar, ndërkaq raste aktive me koronavirus janë 589.

Sipas MSh-së, janë testuar 140 persona, ndërsa asnjë person nuk ka marrë vaksinën kundër coronavirusit.

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "REPURLIKAS NEPURKAENOSOVES ROSOVES MINISTRIAE MINISTRAESHENOITiSNL SHENDETİSIİ COVID-19 Doza 1 Prva First dose 904.155 田 05. 05.09.2022 09. 2022 Doza 2 Druga doza/ Second dose 824.538 Doza 3 Treta Trecadoza/ dose 105.018 Testime ne oret fundit Testiran casO/ Tested within 4hrs Doza Cetrvrtadozo/F Cetrvrta Fourth dose 1.727 Raste pozitive Potvrdeni stucojevt 140 %e pozitivitetit pozith testovo/ 21 % sheruar Izleceni/ /Recovered 15% Numri totali dozave administ wлara α! number adminstered doses 1.835.630 COVID-19 88 Vdekje Umrli/ Umrli/Deaths Deaths 1 aktive Aktivni slucajevi/ /Active cases 589 ပဒု Tevaksinuar brenda Vakcinisani 24oreve Toreve posiednia ๕ตรด Vaccinated within hin24h hours x"


MË SHUME NGA Shëndetësi