Pas shkurtimit të stafit, Elon Musk merr tjetër vendim mbyll edhe zyrat
Tech

Pas shkurtimit të stafit, Elon Musk merr tjetër vendim mbyll edhe zyrat

Twitter ka mbyllur përkohësisht zyrat për stafin. Kriza në kompani ka arritur sot (18 nëntor) kulmin pasi qindra punonjës refuzuan ultimatumin e Elon Musk për të vazhduar punën me intensitet të lartë.

Përdoruesit e Twitter filluan të thonë lamtumirë dhe të lidhen me llogaritë në platforma të tjera.

“Ju lutemi të vazhdoni të pajtoheni me politikën e kompanisë duke u përmbajtur nga diskutimi i informacionit konfidencial të kompanisë në mediat sociale, me shtypin ose gjetkë", thuhej në email.

Largimet përfshijnë shumë inxhinierë përgjegjës për rregullimin e defekteve dhe parandalimin e ndërprerjeve të shërbimit, duke ngritur pyetje në lidhje me stabilitetin e platformës mes humbjes së punonjësve dhe duke nxitur debate midis menaxherëve se kush duhet të kërkohet të kthehet. Twitter njoftoi përmes emailit se do të mbyllte “ndërtesat e zyrave” dhe do të çaktivizonte aksesin në distinktivin e punonjësve deri të hënën.


MË SHUME NGA Tech