Vitia: Përvoja e Izraelit ndihmesë e madhe për ne
Shëndetësi

Vitia: Përvoja e Izraelit ndihmesë e madhe për ne

N.Mekolli /RTKlive

Ministri i Shëndetësisë,  Arben Vitia bashkë priti sot në takim Ambasadoren e shtetit të Izraelit në Kosovë, Tamar Ziv.

Bëhet e ditur se në takim me Ambasadoren Ziv, ministri Vitia u shpreh i gatshëm për thellimin e bashkëpunimit me shtetin e Izraelit në fushën e shëndetësisë.

“Përvoja e shtetit të Izraelit do të jetë një ndihmesë e madhe për avancimin e shërbimeve publike, veçanërisht në sektorin e shërbimeve emergjente”, deklaroi ministri Vitia, njofton MSH.

Gjithashtu bëhet e ditur se në takim u diskutua raporti me të gjetura dhe rekomandime lidhur me ofrimin e shërbimeve emergjente, me ç’rast shteti i Izraelit ka shprehur gatishmërinë për përkrahje në fushën e trajnimit dhe avancimit të stafit shëndetësor.


MË SHUME NGA Shëndetësi