Ministria e shëndetësisë planifikon rritjen e numrit të inspektorëve|Video
Shëndetësi

Ministria e shëndetësisë planifikon rritjen e numrit të inspektorëve|Video

Venera Xhoxhaj-Adili / RTK

10 inspektorë janë të angazhuar aktualisht për qindra institucione shëndetësore në krejt Kosovën.

Ky numër konsiderohet i ulët krahasuar me planin e punës dhe kërkesat pas raportimeve për  parregullsi të mundshme në terren.

Por ministri i Shëndetësisë është zotuar se shumë shpejt do të bëhet zgjidhje me punësimin e më shumë se 40 inspektorëve të rinj.

Në inspektorat konsiderojnë se rritja e numrit të inspektorëve është urgjente sikur edhe i stafit mbështetës.


MË SHUME NGA Shëndetësi