Të mërkurën promovohet libri i Kaltrina Pacollit
Sharr Travel

Të mërkurën promovohet libri i Kaltrina Pacollit

Të mërkurën, me 21 gusht, Kaltrina Pacolli do të promovojë librin e saj të parë, “Nëse një ditë unë mungoj”.

Promovimi do të mbahet në KultPlus Caffe Gallery, nga ora 19:30. Me këtë rast do të lexohen disa poezi dhe do të shpërndahen disa kopje të librit.