Doli nga shtypi libri i ri i politologut Bardhyl Mahmuti
Sharr Travel

Doli nga shtypi libri i ri i politologut Bardhyl Mahmuti

Doli nga shtypi libri më i ri i Bardhyl Mahmutit me titull “Kurthet terminologjike në funksion të mohimit të gjenocidit në Kosovë”.

Libri u dedikohet kryesisht gazetarëve, por edhe atyre të cilët kanë një interesim që të mos bien pre e kurtheve terminologjike, përmes të cilave synohet mohimi i gjenocidit në Kosovë.

Ky libër botohet nga Qendra “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur” dhe do të shpërndahet falas.