Përgatitje për librin “Fëmijët martirë të Kosovës” të viteve 1981-1999
Sharr Travel

Përgatitje për librin “Fëmijët martirë të Kosovës” të viteve 1981-1999

Me rastin e 20 vjetorit të çlirimit të Kosovës dhe në shenjë respekti e falënderimi për ndihmën dhe përkrahjen e Bashkësisë Ndërkombëtare, e në veçanti të NATO-s – në krye me Shtetet e Bashkuara të Amerikës, po përgatitet në gjuhën angleze botimi i librit – monografi “Fëmijët martirë të Kosovës” 1981-1999.

Që ky libër të jetësa më i kompletuar, bëhet thirrje tëgjithë familjarëve të fëmijëve të vrarë gjatë këtyre viteve, që më së largu deri me 30 shtator 2019 të sigurojnë nga një fotoportret të fëmijëve të tyre martirë.

Fotot mund të dërgohen në këtë adresë elektronike:

e-mail: [email protected] 

ose ne numrat e telefonit:

Tel: +383 44 636 228 (viber)

        +383 44 180 081 (viber)

Përkrahjen financiare të botimit të këtij libri në baza vullnetare mund ta bëni në këtë llogari:

Raiffeisen BANK: SWIFT code: RBOXKPRXXX

IBAN XKO51501090002526438

Nr. I xhirollogarisë: 1501090002526438