Shqipëria U21 - Kosova U21, formacionet zyrtare
Sharr Travel

Shqipëria U21 - Kosova U21, formacionet zyrtare

Shqipëria U-21 dhe Kosova U-21 ndeshen sot mes vete në takimin e vlefshëm për Europianin e 21-vjeçarëve.

Tashmë janë publikuar edhe formacionet zyrtare: