VIDEO-Edhe një libër për UÇK-në

VIDEO-Edhe një libër për UÇK-në

Së fundi është botuar libri i Kemail Shaqirit ”Ushtria Çlirimtare e Kosovës dhe lufta në Kosovë“ .

Libri “Ushtria Çlirimtare e Kosovës dhe lufta e Kosovës” i autorit Kolonel Kemail Shaqiri, sot do të përurohet në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës, ora 12:00.

Ai tha se ky libër është një përmbledhje për luftën e UÇK-së. Sipas tij lufta e UÇK-së, është sakrificë sublime. “Në libër janë të gjitha ngjarjet”, tha ai sot në emisionin e mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, në Radio Televizionin e Kosovës (RTK).

Autor: RTKlive