Promovohet libri “Duke pritur ditën D” i gazetarit Esad Dujaka

Promovohet libri “Duke pritur ditën D” i gazetarit Esad Dujaka

Esad Dujaka promovuar librin e tij më të ri “Duke pritur ditën “D” edhe në Gjakovë.

Me organizim të shoqatës së intekelktualëve ”Jakova” ky aktivitet mblodhi adhurues të librit dhe krijimtarisë së autorit.