Promovohet libri "Teori dhe strategji të mësimdhënies-Qasja konstruktiviste
Sharr Travel

Promovohet libri "Teori dhe strategji të mësimdhënies-Qasja konstruktiviste

Sot do të promovohet libri "Teori dhe strategji të mësimdhënies - Qasja konstruktiviste", të autorit Xhavit Rexhaj.

Promovimi fillon nga ora 11.00, në Qendrën Mediale të Kolegjit AAB.

Autor: RTKlive