​Libri “Nga zero në 100”, i Dritan Shpuza së shpejti në treg
Sharr Travel

​Libri “Nga zero në 100”, i Dritan Shpuza së shpejti në treg

Biznesmeni Dritan Shpuza ka prezantuar para një publiku të zgjedhur librin e tij “Nga zero në njëqind!”, i cili do të dal së shpejti në treg.

“Qëllimi i këtij libri është që të të udhëheqë si të vlerësosh në maksimum të gjitha fuqitë e tua. Dua ta ndaj këtë që kam mësuar duke punuar me vetveten, në mënyrë që ti të vësh në zbatim mjete dhe teknika në mënyrë më të efektshme” tha Shpuza para të pranishmëve.

“Po t’i kisha zbuluar këto mësime dhjetë ose njëzetë vite më përpara, do të kisha bërë shumë pak gabime dhe kursyer shumë më tepër kohë” u shpreh ai.

Veçanërisht ai ndalet në risinë që sjell në Shqipëri aplikimi i teknologjive për kriptomonedhat duke e futur vendin tonë në Evropë./RTSh/