Titujt më të ri të javës
Sharr Travel

Titujt më të ri të javës

Radio Televizioni i Kosovës (RTK) edhe këtë javë, në emisionin “Mirëmëngjesi Kosovë”, ka përgatitur dhe paraqitur kronikën për botimin e librave më të rinj.

Gazetarja dhe moderatorja e RTK-së, Alketa Gashi Fazliu, ka prezantuar pesë tituj të librave të ri të autorëve shqiptarë dhe tre tituj të librave të autorëve të huaj të cilët i ka rekomanduar për lexim.

Ndiqeni kronikën e RTK-së për të kuptuar për cilët libra bëhet fjalë.