Errësira shkëlqen
Sharr Travel

Errësira shkëlqen

Nga: Matthew Bellamy (grupi Muse, kënga “”Darkshines” e albumit “Origin of Symmetry” 2001)

Përktheu: Fadil Bajraj

duke kaluar ti m’i ndriçon qiejt e mi më të errët
të duhen pak çaste për të më tërhequr
pra jij imja dhe pafajësinë tënde do ta konsumoj

errësira shkëlqen
më zbret poshtë
ma lëndon zemrën
sepse është e mirë

mbaji duart lart prapë te sytë ty
fshehu nga pamjet e tmerrshme, mposhti druajtjet
pra jij imja dhe pafajësinë tënde do ta konsumoj

errësira shkëlqen
më zbret poshtë
ma lëndon zemrën
sepse është e mirë
ti je errësirë shkëlqyese
më zbret poshtë
ma lëndon zemrën
sepse është e mirë