Thaçi pritet me gardë shtetërore në Pentagon (VIDEO)

Thaçi pritet me gardë shtetërore në Pentagon (VIDEO)

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaci është pritur me nderime të larta nga garda shtetërore në Washington, ku ka zhvilluar takim me zëvendës-sekretarin amerikan të mbrojtjes, David Norquist në Pentagon.

Në video shihet garda shtetërore amerikane që pret presidentin Thaci tek shkon në takimin e tij zyrtar në Pentagon, ku ka diskutuar në lidhje me thellimin e bashkëpunimit me SHBAnë dhe NATO-në në aspektin e sigurisë.

Video më poshtë: