Libri më i huazuar në Bibliotekën Publike në New York është rreth borës

Libri më i huazuar në Bibliotekën Publike në New York është rreth borës

Mes plot modeleve të leximit, ai i huazimit të librave në biblioteka, mbetet mjaft i popullarizuar duke qenë se çmimet e librave jo gjithmonë janë të volitshme.

NYPL kohët e fundit rriti numrat e saj të kontrollit gjatë gjithë kohës dhe lëshoi ​​një listë të dhjetë të librave më të huazuar në historinë e saj. Nuk është për t’u habitur, ka shumë libra për fëmijë dhe klasikë atje, por unë nuk do ta mendoja në numrin një, Ezra Jack Keats ‘ The Snowy Day , një libër i ilustruar i fëmijëve në vitin 1962 që ngjall magjinë e një dëbore të parë. Pjesa tjetër e listës është si më poshtë, dhe duket shumë më e qartë:

Macja në Kapelë , Dr Seuss
1984 , George Orwell
Aty ku janë gjërat e egra , George Orwell
To kill a mockingbird , Harper Lee
Charlotte’s Web , EB White
Fahrenheit 451 , Ray Bradbury
Si të fitoni miq dhe të ndikoni njerëzit , Dale Carnegie
Harry Potter and the Sorcerer’s Stone , JK Rowling
Vemje shumë e uritur , Eric Carle.