Gjendja e Anthony Joshua pas izolimit

Gjendja e Anthony Joshua pas izolimit

Anthony Joshua mbetet ‘i aftë dhe i shëndetshëm’, pavarësisht se kishte kontakt me Princin Charles vetëm disa javë përpara se trashëgimtari i fronit të testohej pozitiv për koronavirusin.

Kampioni botëror i peshave të rënda po ndjek udhëzimet e qeverisë rreth vetë-izolimit por nuk ka treguar simptoma të sëmundjes vdekjeprurëse, e cila kërcënon të pengojë luftën e tij të ardhshme me Kubrat Pulev.

Të mërkurën, Princi Charles u bë anëtari i profilit të lartë të institucionit britanik që kontraktoi koronavirusin, me shtëpinë Clarence duke njoftuar se 71-vjeçari kishte treguar simptoma të buta ‘por përndryshe mbetet në shëndet të mirë’, përcjell lajmi.net.

Mbetet e paqartë kur e mori sëmundjen, por më 9 mars, Princi Charles kaloi ditën me Mbretëreshën, kryeministrin Boris Johnson dhe yjet e sportit dhe argëtimit – përfshirë Joshua – në shërbimin e Ditës së Commonwealth në Westminster Abbey.