Ministri Vesel Krasniqi: Nuk kam asnjë aktakuzë
Sharr Travel

Ministri Vesel Krasniqi: Nuk kam asnjë aktakuzë

Ministri i ri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, ka reaguar ashpër pas publikimit të lajmit së ka një aktakuzë për vetëgjyqësi.

Vesel Krasniqi nga Nisma Socialdemokrate ka shkruar në Facebook se nga kjo aktakuzë është liruar nga institucionet e drejtësisë.

Këtij shkrimi ai ia ka bashkangjitur edhe dokumentin ku e vërteton për këtë gjë.

Sa i përket lajmit se është nën hetime për shitjen e një banese, ai ka thënë se kurrë nuk ka shitur asnjë banesë.

Krejt këto ai ka thënë se po bëhen për të dëmtuar imazhin e tij.