20 thënie frymëzuese nga njerëz të famshëm
   Libër & Ide

20 thënie frymëzuese nga njerëz të famshëm

Thënie frymëzuese.

“Suksesi arrihet më shpesh nga ata që nuk e dinë se dështimi është i pashmangshëm” – Coco Chanel

“Kurajo është mirësia nën presion” – Ernest Hemingueji

“Mëso nga e djeshmja, jeto të sotmen, shpreso për të nesërmen. E rëndësishme është të mos ndalesh së pyeturi” – Albert Einstein

“Ndonjëherë nuk e sheh veten tënde qartë, deri kur e sheh me sytë e të tjerëve” – Ellen DeGeneres

“Të gjithë ëndrrat e tua mund të bëhen realitet, nëse ke kurajën t’i ndjekësh” – Ualt Disney

“Nuk ka rëndësi se sa ngadalë ecën, sa kohë që nuk ndalesh” – Konfuci

“Suksesi është të shkosh nga dështimi në dështim, pa e humbur entuziasmin” – Uinston Churchill

“Dikush po rri në hije sot, për shkak se dikush mbolli një pemë shumë kohë më parë” – Warren Buffet

“Kurdoherë që shihni një person të suksesshëm, ju shihni vetëm lavditë publike dhe asnjëherë sakrificat private që janë bërë për t’i arritur ato” – Vaibvah Shah

“Mos qaj për shkak se mbaroi, por buzëqesh sepse ndodhi” – Dr. Seuss

“Suksesi? Nuk e di se çfarë do të thotë kjo fjalë. Jam i lumtur. Por suksesi, për mua është paja e brendshme. Është një ditë e bukur për mua. Ky është suksesi” – Denzel Washington

“Ti jeton vetëm një herë, por nëse jeton ashtu si duhet, edhe një herë mjafton” – Mae West

“Një herë që zgjedh shpresën, gjithçka tjetër është e mundur” – Christopher Reeve

“Përpiqu të mos bëhesh një njeri i suksesit, por një njeri i vlerave” 0 Albert Einstein

“Nuk ka askund një rrugë të lehtë drejt lirisë dhe shumë prej nesh duhet të kalojnë nëpër luginën e hijes së vdekjes, vazhdimisht, përpara se të mbërrijmë në majën e malit të dëshirave tona” – Nelson Mandela

“Nuk janë speciet më të forta që mbijetojnë, as më inteligjentet, por ato që reagojnë më mirë ndaj ndryshimit” – Charles Darvin

“Gjërat më të mira dhe më të bukura në botë nuk shihen apo preken – ato duhen ndjerë me zemër” – Helen Keller

“Jeto sikur do të vdesësh nesër; mëso sikur do të jetosh përgjithmonë” – Mahatma Gandhi

“Hakmarrja më e mirë është suksesi i madh” – Frank Sinatra

“Askush nuk mund të të bëjë të ndihesh inferior, pa miratimin tënd” – Eleanor Roosevelt