Duke u kthyer nga shtëpia e atij që po vdes

Duke u kthyer nga shtëpia e atij që po vdes

Nënë Tereza: Duke u kthyer nga shtëpia e atij që po vdes

Ta ruash dëlirësinë
në zemër të Zotit të dashurisë
dhe ndaje
me të gjithë ata që takon
dhe shndërroje kështu
në instrument paqeje.

Që çdo veprim im
të jetë copëz mrekullie
e Zotit.

Lusim
punën
duke vepruar
me Krishtin
për Krishtin
drejt Krishtit.