Prishtina e mposht lehtë Trepçën ’89

Prishtina e mposht lehtë Trepçën ’89

Prishtina nuk ka pasur ndonjë vështirësi për të fituar nga Trepça ’89.

Rezultati i takimit ka qenë 4:2 në favor të kryeqytetasve.

Për Prishtinën golat i shënuan, Lilaj, Kryeziu, Krasniqi e Mankenda, ndërsa për klubin nga Mitrovica realizuan Sie dhe Muja.