Kurtaj që u nda me Gjilanin shënon dy herë në Azi

Kurtaj që u nda me Gjilanin shënon dy herë në Azi

Gramoz Kurtaj nuk e gjeti veten te Gjilani dhe ai është rikthyer prapë në Vietnam. Në ndeshjen e fundit ai ka shënuar dy gola.

Klubi i tij Nam Dinh ka mposhtur klubin Ha Noi me rezultat 3-0. 

Kurtaj ditë më parë u bë pjesë e klubit të ri.