Brahimaj bëhet pjesë e kampionatit rus

Brahimaj bëhet pjesë e kampionatit rus

Futbollisti kosovar, Ylldren Brahimaj edhe zyrtarisht do të jetë pjesë e kapionatit rus. 

Ai tashmë ka realizuar transferimin e tij dhe për këtë ka njoftuar edhe klubi i ri, Ural. 

Brahimaj deri tash ka qenë pjesë e kampionatit norvegjez, me klubin Viking. 

No description available.