Nis turneu i shahut "Kupa Adem Jashari"

Nis turneu i shahut "Kupa Adem Jashari"

Në Prishtinë është duke u mbajtur turneu tradicional i shahut "Kupa Adem Jashari" në nderim të Epopesë së UÇK-së.

Ky turne është organizuar nën patronatin e zyrës së kryeministrit të Kosovës dhe Federatës së Shahut të Kosovës.

Në këtë turne po marrin pjesë 80 shahistë të cilët do të luajnë në sistemin piramidal ku më i miri do të mësohet pas 13 xhirove të zhvilluara.