Rrëfimi i pazakontë në librin “Ja ku jam…në shtetin e bukur”

Rrëfimi i pazakontë në librin “Ja ku jam…në shtetin e bukur”

Stilistja e famshme, ish bashkëshortja e Usher, Tameka Foster Raymond tregon historinë e saj.

Në rrëfimin e jetës, “Ja ku jam, në shtetin e bukur” përfshihet ajo që Tameka e quan përralla me klientët VIP.

Po ashtu stilistja rrëfen martesën e saj dhe betejën për fëmijët, vdekjen e të birit dhe historitë sesa herë ka qënë vetë pranë vdekjes.

Libri do të shitet në librari prej kësaj fundjave.