Fotografi e rrallë e Anton Çettës
   Libër & Ide

Fotografi e rrallë e Anton Çettës

Më 3 janar 1920 në Gjakovë lindi Anton Çetta (në foto mbi kali), shkrimtari, profesori i letërsisë dhe patrioti i madh shqiptar, i njohur për pajtimin e gjaqeve në Kosovë gjatë viteve ’90.

 

 


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa