Scholz në Kosovë (Video-RTK+)
RTK
RTK+

Scholz në Kosovë (Video-RTK+)

RTK

Kancelari gjerman, Olaf Scholz, vizitën e tij në Ballkanin Perëndimor e ka nisur në Kosovë. Ai dha qëndrime të qarta rreth dialogut dhe liberalizimit.


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa