Prishtina nuk vazhdon bashkëpunimin me katër futbollistë
Sport

Prishtina nuk vazhdon bashkëpunimin me katër futbollistë

Uran Krasniqi/RTKLive

Sadam Sulley, Josip Tomasevic, Aleksandar Ristevski dhe Agim Zeka nuk do të jenë më futbollistë të Prishtinës.

Klubi kryeqytetas ka njoftuar përmes njoftimeve të ndara për secilin se tashmë ata nuk do të jenë pjesë e klubit. I ka falenderuar një nga një për kontributin. 

Prishtina tashmë ka emëruar Ismet Munishin si trajner. 

Edicionin e fundit Prishtina nuk pati paraqitje të mirë në Superligë. 


APR
Romay Lift