Kosova po merr pjesë në Kampionatin Botëror të tenisit për femra
Sport

Kosova po merr pjesë në Kampionatin Botëror të tenisit për femra

KP

Kampionati Botëror i Tenisit për femra ‘Billie Jean King Cup’, po mbahet në Shkup të Maqedonisë së Veriut, nga data 4-deri më 10 Korrik 2022.

Kosova gjendet në grupin D, së bashku me Shqipërinë, Namibinë dhe Kenian.

Kosovën e përfaqësojnë tenistet: Adrijana Lekaj, Donika Bashota, Vesa Gjinaj, Aja Broqi dhe Forta Morina, në krye me kapitenin Osman Reçica.


APR
Romay Lift