Hapja e negociatave
Rtklive
RTK
RTK+

Hapja e negociatave

RTK

Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut kanë hapur zyrtarisht negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian.


MË SHUME NGA RTK+