Manifesta 14 Prishtina
RTK
RTK+

Manifesta 14 Prishtina

RTK

Për 100 ditë Prishtina do të jetë qendër botërore e artit dhe arkitekturës, thotë kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, duke iu referuar mbajtjes së Manifesta 14 Prishtina.


MË SHUME NGA RTK+