Lirohen hapësirat e tregut
Rtklive
RTK
RTK+

Lirohen hapësirat e tregut

RTK

Në Prishtinë janë liruar hapësirat publike nga insekcioni komunal, te tregu i gjelbër dhe ai i Ulpianës. Shitësit ambulantë janë të pakënaqur me këtë vendim të komunës.


MË SHUME NGA RTK+