Çiklizëm, Kosova me dy garues në Lojërat Evropiane
Sport

Çiklizëm, Kosova me dy garues në Lojërat Evropiane

KP

Në Lojërat Evropiane në çiklizëm që mbahen në Mynih të Gjermanisë, Kosova do të përfaqësohet me dy çiklistët Alban Delija dhe Blerton Nuha.

Më 14 e 17 gusht, të dy garuesit do t’i kenë garat në ITT dhe në Road Race.

Të dy garuesit pritet të tregojnë paraqitje të mira, marrë parasysh përvojën e tyre të mëhershme në garat e niveleve të larta, të dyshes Delija e Nuha.

Federata e Çiklizmit e Kosovës thotë se do të ofrojë të gjithë mbështetjen e nevojshme për garuesit që po e bëjnë më të mirën për përfaqësimin e shtetit tonë në garat ndërkombëtare.


APR
Romay Lift