Deklarata e Ned Price
RTK
RTK+

Deklarata e Ned Price

RTK

Deklarata e zëdhënësit të Departamentit amerikan të Shtetit, Ned Price, i cili duke komentuar dialogun Kosovë-Serbi, ka ripërsëritur dhe theksuar mbështetjen e SHBA-së për këtë proces.


MË SHUME NGA RTK+