Prokuroria e ndryshon aktakuzën kundër Thaçit e të tjerëve
Lajme

Prokuroria e ndryshon aktakuzën kundër Thaçit e të tjerëve

RTK

Gjyqtari i Procedurës Paraprake të Gjykatës Speciale, Nicolas Guillou, ka miratuar kërkesën e Prokurorisë Speciale të Hagës për amendamentimin e aktakuzës së konfirmuar ndaj Hashim Thaçit dhe të tjerëve.

Prokuroria ka kërkuar që nga aktakuza të hiqen pretendimet për krime në qytetin e Ferizajt.

"Aktakuza e konfirmuar e Ndryshuar do të ngrihet deri të premten, 30 shtator 2022", thuhet në vendim.


MË SHUME NGA Lajme