Meta firmos dekretin për emërimi e ambasadorit shqiptar në Spanjë

Meta firmos dekretin për emërimi e ambasadorit shqiptar në Spanjë

Presidenti Ilire Meta dekreton emërimin e  Gazmend Barbullushit, si ambasador në Mbretërinë e Spanjës, rezident, si dhe në Mbretërinë e Marokut, në Republikën Islamike të Mauritanisë dhe në Principatën e Andorrës, jorezident.

Dekreti është firmosur sot nga zoti Meta, i cili e ka zyrtarizuar Barbullushin, nw detyrën e ambasadorit të Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë të Republikës së Shqipërisë në këto vende.